ПРОИЗВОДСТВО ВО ОРИОН

Без разлика дали станува збор за минијатурни делови или поголеми делови Орион нуди широк асортиман на производство на делови во однос на материјалите и дијаметрите. Ова може да се види во поединечниот изработен дел. Сè е секогаш ефикасно, сигурно и комплетно, бидејќи ние се грижиме се.

Изработуваме делови за следните индустрии: 

– фармацевтска индустрија

– прехрамбена индустрија

– помошна опрема за автомобилска индустрија

– делови за индустрија за производство на машини за обработка на полимерни материјали

– индустрија за производство на медицински помагала

И сл. 

од различни видови материјали како што се челици со различни квалитети, алуминиум, бронза, месинг, пластика, нерѓосувачки челик и други. Исто така, произведуваме делови и опрема од нерѓосувачки челик за прехранбената индустрија во нашата област. 

Благодарение на нашето знаење и технологијата на производство, ние сме во состојба да го произведеме речиси секој посакуван дел од кој било материјал, за кратко време и со висок квалитет. Ова не прави сигурен партнер.

Изработка и производство на различни калапи/алати како што се:

  • Калапи за лиење за пластика, алуминиум и друго
  • Калапи за инјектирање на пластика
  • Алатки за удирање, виткање и сечење лист

  Развојот на алатите и калапите е направен со пример или идеја, врз основа на нашата сопствена конструкција или испорачана од купувачот, со договор. По желба може да се нарача финален производ со комплетна техничка документација.

  Имајќи ја предвид нашата способност да ги развиваме алатките/калапите, на нашите клиенти им нудиме можност за изработка на делови и производи од различни материјали како лим, челик, пластика до 60 гр. а ние ги сносиме трошоците за одржување на патарините и калапи.

  • Дизајн на механички конструкции по нарачка
  • Лифтови со помали димензии (F110x6000 mm)
  • Громобран
  • Дизајн и монтажа на инокс ограда
  • Сопствено производство браварски производи
  • Прилагодено изработка на земјоделска опрема како што се трокрилни и четирикрилни шуми, плугови, клинови за огради, даски за плугови, чаршафи за плугови и резервни делови за агарар индустрија (комбинирани делови.делови за печат)

  Контактирајте со нас денес

  + 389 48 419 090

  orion@cnc.com.mk

  Заштита на податоци

  13 + 1 =