УСЛУГИ во ОРИОН ИНЖЕНЕРИНГ

  • Стругање , CNC стружење
  • Глодање, CNC глодање
  • Електроерозија – електрода, електроерозија на жица
  • Ватерџет сечење
  • Ласерско сечење
  • ЦНЦ виткање на лимови
  • Гравирање
  • ТИГ, МИГ заварување
  • И други слични услуги за локални комании

  Контактирајте со нас денес

  + 389 48 419 090

  Заштита на податоци

  2 + 9 =