ТРГОВИЈА

Во склоп на нашата компанија работи и продавница во која се врши трговија на на мало со следното:

 • акумулатори
 • Надворешни и внатрешни гуми за автомобили, камиони и земјоделски машини
 • разни видови моторни и индустриски масла и масти
 • филтери
 • навртки и завцртки со машинска глава, имбус, со конусна глава, без глава, саморезни, брунирани, поцинкувани, месингани, инокс со квалитет 8.8 до 12.9
 • завртки и навртки за камионски тркала како брезони, трилекси, европа навртки
 • автоделови  и автокозметика
 • резервни делови за земјоделски машини како трактори, комбајни, преси и земјоделска механизација како брани, плугови, ротациони косачки 135 и 165, прскалки, ѓубрерастурачи, молзачки, сеалки и сл. и друга замјоделска опрема
 • разни видoви каиши
 • разни видoви лагери  ПФИ за општа намена,лагери за автомобилски тркала и затегачи
 • механички заптивки за пумпи НГП, сите видови семеринзи, шнуреви, клингерит, графитни пиксни
 • хидраулични и пневматски манжетни и сетови, брисачи, о прстени и сл.